Het schip is een unieke vergaderlocatie en voor het geven van trainingen/ workshops en rondleidingen. 

 

Achterdek22042016klein

Het historische schip Berezina heeft een modern interieur. Het is er warm en gezellig. De ingang is in de salon met een eettafel en een geweldig uitzicht. Benedendeks is er een woonkamer met een tafel, stoelen, bank, piano, gitaar en stereo. Deze ruimte is flexibel te gebruiken en kan ingericht worden voor de presentatie van de catering of als plek om te dineren of te vergaderen. De keuken (kombuis) is modern met keramische kookplaat, een koelkast, een koffiezetapparaat en oven.

DSC_9182

Natuurlijk kan er , geheel vrijblijvend, een arrangement op maat gemaakt worden.  De arrangementen zijn inclusief koffie, thee en koekjes. Tevens zijn er blocnotes en pennen beschikbaar en kunnen wij zorgen voor een flipover, beamer en projectiescherm.

Voor een kostenoverzicht klik op tarieven.

Geïnteresseerd?!, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@energieschip.nl of bel +31(0)653279828  We nemen graag de mogelijkheden met u door.

lounge wheelhouse berezinaBiologisch lunch of avondeten kan voor u verzorgd worden door onze ‘huiscateraar’ Sandra Kooij van www.keukengeheimen.nu .

Kiest u er voor zelf uw catering te verzorgen dan wordt verzocht zelf zorg te dragen voor eventueel bestek, servies of glaswerk (vanwege milieubelasting gelieve geen wegwerpspullen te gebruiken).